Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

70 on vain numero

30.03./17:30

11€

70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan uusi komedia, jonka pääroolissa iskelmätähti Seija Kuulana loistaa Hannele Lauri. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja sen pyörteissä kuullaan useita suomalaisen iskelmätaivaan ehdottomia hittejä.

Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua  jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.

”Seija Kuula on megatähti, iskelmäkuningatar potenssiin kaksi. Seija on tottunut siihen, että maailma tottelee häntä, ja hänellä on keinonsa saada se taipumaan tahtoonsa. Kun suorapuheisen Seijan elämässä tapahtuu jotain, se päätyy takuuvarmasti otsikoihin. Seksikäs, itsevarma ja karismaattinen olemus saa kanssaihmiset lumoutumaan, mutta se, millainen Seija on julkisivunsa takana oikeasti, paljastuu elokuvassa”, ohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa kertoo.

70 on vain numero on Vuoksenmaan ihmissuhdetrilogian päätösosa. Aiemmat elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto ja Viikossa aikuiseksi ovat keränneet elokuvateattereissa kaikkiaan yli puoli miljoonaa katsojaa. (K-12, 1 h 42 min)

OSTA LIPPU.

Tiedot

Päivämäärä:
30.03.
Aika:
17:30
Hinta:
11€

Tapahtumapaikka

Kino Myyri
Kinorinne 6
Vantaa, 01600
+ Google Map
Puhelin:
0504134959
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto