Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isä (The Father)

30/12/2021/12:00

11€

Näytös peruttu tuoreiden kokonarajoitusten vuoksi!

Syksyn yleisösuosikki on vaikuttava kuvaus Alzheimerin tautiin sairastuvan miehen ja hänen tyttärensä suhteesta. Pääosissa nähdään elämänsä vedossa olevat Anthony Hopkins ja Olivia Coleman, jotka molemmat palkittiin rooleistaan Oscareilla.

Anthony (Oscar-voittaja Anthony Hopkins) on oikukas ja tavattoman itsenäinen 81-vuotias Lontoossa asuva mies. Anthony ei lainkaan kaihda näyttää kerta toisensa jälkeen ovea hoitajille, joita hänen tyttärensä Anne (Olivia Colman) palkkaa ikääntyvän isänsä avuksi. Kun Anne joutuu muuttamaan Pariisiin, on avuntarve akuutti, mutta kuinka saada itsepäinen isä hyväksymään tilanne? Kun Anthony yrittää ymmärtää mitä kaikkea hänen ympärillään tapahtuu, hän ajautuu epäilemään läheisiään, omaa muistiaan ja sitä mistä pala palalta murenevassa arjessa onkaan kyse. Tytär Anne puolestaan kamppailee lujasti yrittäessään tehdä oikeita valintoja.

Koskettava ja intiimi draamaelokuva ISÄ (The Father) on näyttelijätyön juhlaa. Elokuva perustuu samannimiseen, palkittuun näytelmään, joka sekin on elokuvan ohjanneen ja käsikirjoittaneen Florian Zellerin käsialaa. Elokuvan musiikista vastaa mestarillinen Ludovico Einaudi.

 K-7 / 1 h 47 min

OSTA LIPPU

Tiedot

Päivämäärä:
30/12/2021
Aika:
12:00
Hinta:
11€

Tapahtumapaikka

Kino Myyri
Kinorinne 6
Vantaa, 01600
+ Google Map
Puhelin:
0504134959
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto