Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matinea: Isoäiti

01.10./12:00

7,50€

Kaikkea muuta, kunhan ei laimeaa elämää 

Isoäiti (Juniper, Uusi-Seelanti 2021) on Matthew J. Savillen ohjaama elokuva, jonka nimiosassa Charlotte Rampling tekee uskomattoman hienon roolityön luonnonvoimaa muistuttavana isoäitinä. Se on intiimi, koskettava ja herkkä kuvaus perheen ylä- ja alamäistä.

Teini-ikäinen Sam (George Ferrier) erotetaan sisäoppilaitoksesta ongelmakäytöksen vuoksi ja palatessaan kotiin hän kohtaa giniä litkivän isoäitinsä Ruthin (Charlotte Rampling) joka on muuttanut Samin ja tämän isän kotiin. Rangaistukseksi koulusta erottamisestaan Samin täytyy alkaa huolehtia Ruthista, mistä kumpikaan osapuoli ei ole aluksi mielissään. Syntyy ainutlaatuinen tahtojen taistelu jonka myötä Sam ja Ruth molemmat löytävät elämälleen uuden merkityksen.

Charlotte Rampling on selvästi halunnut tämän roolin ja hän nauttii sen tekemisestä. Laatudraaman keskiössä ovat perhesuhteet, kun Charlotte Ramplingin esittämä uranainen palaa vanhoilla päivillään poikansa ja pojanpoikansa luo upeaan Uuteen-Seelantiin. Tarina on samaistuttava monelle ja elokuvan lopuksi saadaan tietenkin sovinto aikaiseksi.” Kaisa Rakemaa, teatterilevitys

(K-12 / 1 h 34 min)

OSTA LIPPU

Tiedot

Päivämäärä:
01.10.
Aika:
12:00
Hinta:
7,50€

Tapahtumapaikka

Kino Myyri
Kinorinne 6
Vantaa, 01600
+ Google Map
Puhelin:
0504134959
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto