Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kahdeksan vuorta

lauantai 27.05. klo 17:30

12,5€

Cannesin elokuvajuhlilla tuomariston palkinnon voittanut Kahdeksan vuorta (Le otto montagne) on tarina miehiksi kasvavista pojista, jotka yrittävät seurata omaa polkuaan isiensä jalanjälkiin astumatta.

Kaupunkilaispoika Pietroa ja syrjäisen vuoristokylän viimeistä kasvattia Brunoa yhdistävät vuosien saatossa niin menetys kuin rakkauskin. Bruno pysyy elämässään uskollisena vuorilleen, kun Pietro etsii paikkaansa maailmasta muualta. Jokin johdattaa Pietron kuitenkin aina takaisin lapsuuden maisemiin: kohtaloaan kun ei voi kukaan ennustaa eikä juuriaan unohtaa. Samannimiseen romaaniin perustuva elokuva on tarina elinikäisestä ystävyydestä.

Minimalistisin keinoin kerrottu tarina elinikäisestä ystävyydestä lumoaa niin henkeäsalpaavin maisemin kuin koskettavin roolisuorituksin. Paolo Cognettin samannimiseen palkittuun romaaniin perustuva Kahdeksan vuorta julkaistaan suomeksi äänikirjana talvella 2023. Felix van Groeningenin ja Charlotte Vandermeerschin yhdessä ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Luca Marinelli ja Alessandro Borghi.

K-7 /2h 27 min

OSTA LIPPU

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 27.05.
Aika:
17:30
Hinta:
12,5€

Tapahtumapaikka

Kino Myyri
Kinorinne 6
Vantaa, Uusimaa 01600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0504134959
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto