Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kohtauksia eräältä saarelta

02.03./17:00

11€

Kohtauksia eräältä saarelta (Bergman Island) sai maailman ensi-iltansa Cannesin elokuvafestivaalin kilpasarjassa. Elokuva on kunnianosoitus Ingmar Bergmanille, mutta siinä missä Bergmanin elokuvat voivat repiä sielun auki, on ohjaaja Mia Hansen-Løven ote lumoava ja leikkisä. Elokuva oli Rakkautta ja Anarkiaa elokuvafestivaalin päätösgaala-elokuva ja sen pääosissa nähdään Tim Roth (The Hateful Eight, Pulp Fiction) ja Vicky Krieps (Phantom Thread, Das Boot) ja Mia Wasikowska (Jane Eyre, Crimson Peak).

Elokuvassa Tony ja Chris matkustavat kesäksi Fårön saarelle, joka oli sekä Ingmar Bergmanin inspiraation lähde että lopuksi myös hänen viimeinen kotinsa. Bergmanin elokuvia ihaileva pariskunta toivoo löytävänsä saarelta kipinää omiin käsikirjoituksiinsa. Tunnelmaan on helppo päästä heille valitussa mökissä, jossa ”elokuvaa, joka sai miljoonat eroamaan”, on kuvattu.

Urallaan pidemmälle ehtinyt Tony edistää uutta käsikirjoitustaan joutuisasti, ja nauttii saaren elokuvaturisteille suunnatusta tarjonnasta. Chris sen sijaan kokee tunnelman ristiriitaisena. Miten maailman ahdistavimmat elokuvat on voitu kirjoittaa näin kauniissa paikassa, hän miettii. Lopulta Chris pääsee vauhtiin omassa tarinassaan, jonka keskiössä ovat ystäviensä häihin tulleet nuoruuden rakastavaiset Amy ja Joseph, jotka vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetit. (K-7, 1 h 52 min)

OSTA LIPPU.

Tiedot

Päivämäärä:
02.03.
Aika:
17:00
Hinta:
11€

Tapahtumapaikka

Kino Myyri
Kinorinne 6
Vantaa, 01600
+ Google Map
Puhelin:
0504134959
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto